Lsound.no har siden 2005 levert sterke og konkurransedyktige kvalitetsprodukter til gode priser med vårt direkte-til-kunde konsept. Arendal Sound ble lansert i 2016 av samme selskap med en god internasjonal suksess med globalt salg i titalls land og EISA prisen vi fikk for 2019/2020 henger også svært høyt.

Nå ønsker vi å separere Arendal Sound fra lsound.no for å perfeksjonere merkevaren og optimalisere for det globale markedet. Fortsatt direkte-til-kunde og fortsatt samme mentalitet med kundeservice, produktytelse og pris.

Lsound.no vil fortsette som før der vi fokuserer på egne merkevarer til gode priser og vi kommer til å ekspandere dette med høyere fokus. De siste årene har lsound.no kommet litt i skyggen av Arendal Sound og derfor spisser vi nå lsound.no for fremtiden. Følg med for en spennende tid videre!

Vi håper du vil følge oss videre her på arendalsound.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev!

På forhånd takk.

DET BESTE NORSKE PRODUKTET SIDEN OSTEHØVELEN.

«Det var ingen tilfeldighet. Vi har brukt over to år på å undersøke, lytte til våre kunder, planlegge, utvikle og investere i Arendal Sound. Jeg har alltid ønsket at teamet vårt skulle ha noe de kunne være ekstra stolte og engasjerte over. Noe som var bygget på ekte ingeniørarbeid og smarte akustiske prinsipper med vakkert design og en unik historie rundt. Arendal Sound bygger opp på norske elementer og tradisjoner der vi legger vekt på håndverk og kvalitet. Vi ønsker også å vise vårt vakre land i vår markedsføring til utenlandske kunder og invitere dem til vårt land, Norge.»

PREPARED FOR MAYHEM

På tide med nabovarsel.

Har du en Arendal Sound historie å dele?

Sjekk ut vår Ambassadørside page

Meld deg på vårt nyhetsbrev!