1723 THX Serien

1723 serien er resultatet av år med design, analysering, testing og lytting. 1723 er Arendal Sounds svar på å levere kvalitetsdesign, materialer og lydkvalitet til priser markedet ikke har sett før. Vi har ikke tatt noen snarveier under spesifisering av materialer, enten du kan se dem eller ikke. Der andre gjemmer stål bak gull, bruker vi rhodium plettert kobber. Der andre bruker plastikk, bruker vi maskinert aluminium. Der andre reduserer kabinett tykkelse, så gjorde vi de enda tykkere og gikk for materialer med høyere massetetthet. Vi gjorde alt dette, fordi det gir bedre lydkvalitet.

Høyttalere med såpass episk ytelse som 1723 serien, trenger et bassfundament med tilsvarende høy ytelse – så derfor har vi utviklet fire subwoofere, som alle deler vår 48bits DSP kontrollerte Avalanche DSP subwooferforsterker og sammen med vårt eget utviklede 13.8” sub bass element.

Et av våre 13.8” elementer drevet av Avalanche 500DSP ville nok blitt toppmodellen hos andre, med lav forvrengning og eksemplarisk ytelse. Men for oss, så er det “bare” den lille – 1723 Subwoofer 1. Subwoofer 1.5 er simpelthen en Subwoofer 1 på steroider. Samme element. Samme forsterker med unik DSP prosessering. HDF kabinett, men med en slot port av høy presisjon. Den er bare skalert annerledes for å gi enda en løsning for kundene våre.

1723 Subwoofer 2 har dobbelt opp av begge deler, med doble, sidemonterte elementer som kansellerer kreftene som settes i sving og dobbel effekt med Avalanche 1000DSP som gir 1000W RMS. Ved å bruke en krysskoblet invertert strømforsyning, bruker vi de negative og positive strømforsyningene til hver forsterker for seg, som håndterer lyden uten å svette ved fullt pådrag.

Så tok vi den helt ut og lagde 1723 Subwoofer 3. Som bruker samme drivere og forsterker som Suwboofer 2, men med et stort kabinett og slot port som er tunet med et –3dB punkt på 17Hz. Ikke akkurat for de som er nervøse av seg.

1723-serien er sertifisert etter den høyt respekterte THX Ultra-standarden, hvor hver høyttaler må gjennom 400 forskjellige testmålinger. Sertifiseringen betyr ikke at dette er en dedikert hjemmekinohøyttaler, det er en garanti for at høyttaleren leverer i henhold til godt etablerte akustiske parametere med strenge krav. THX-sertifiseringen er dermed like aktuell for musikk som for film.

THX-ingeniørene tester produktene i henhold til hundrevis av vitenskapelig formulerte kriterier. Alle høyttalerne i 1723-serien klarte THX Ultra-sertifiseringen uten noen behov for produktendringer. Med andre ord følger våre standarder THX Ultra-nivå rett ut av esken!

HØYTTALERE

“If there is anyone who still wonders why this war is being fought, let him look to Norway.”

Franklin D. Roosevelt

SUBWOOFERE

PREPARED

FOR

MAYHEM

NO MORE

SILENT

NIGHTS

10 ÅRS
GARANTI

Heldigvis for deg og for oss, så er alle Arendal Sound produktene ekstremt godt gjennomtestet i stresstester som er langt hardere enn markedsstandarden. Men feil kan skje, og da skal du vite at du er godt dekket av våre garantier.

Har du en Arendal Sound historie å dele?

Sjekk ut vår Ambassadørside page